![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Гость
|
Тільки пам'ять не хоче мене відпускати,
Тільки сни про дорогу,та цокіт копит, Запряжу я коня,щоб від себе тікати, Утечу десь у поле,де вже не болить. (F) (F) (F) |
![]() |
![]() |
#322 |
Гость
|
Догоріла свіча.
Віктор Гала Тільки пам'ять не хоче мене відпускати, Тільки сни про дорогу,та цокіт копит, Запряжу я коня,щоб від себе тікати, Утечу десь у поле,де вже не болить. Как замечательно! Bы настоящий поэт! Спасибо за стих, за размышления Ваши! |
![]() |
![]() |
#323 |
Гость
|
-Шкодуєш за минулим?-Не шкодуй.
Воно пішло,його не повернути, Картин сумних не треба,не малюй, Лиш посміхнись,як хочеш щось забути. (ch) () (F) |
![]() |
![]() |
#324 |
Гость
|
ДЯКУЮ
|
![]() |
![]() |
#325 |
Гость
|
Затихла біль.
Віктор Гала Затихла біль,а може десь сховалась. Ти поглядаєш в бік на телефон, Надія ще живе,вона ще не прощалась, Вона співає з серцем вунісон. З надією живеш і кожен день стрічаєш, А дні безжалісно біжать за небокрай, І вже звикаєш,що любов втрачаєш, І що колись всьому надійде край. Та тисне серце і чекаєш знову, І затремтить як в хворого рука, Від так жаданного,але тепер чужого, Такого звичного й далекого дзвінка. © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11007121200 |
![]() |
![]() |
#326 |
Гость
|
(F) (F) (F) (F) (F)
|
![]() |
![]() |
#327 |
Гость
|
Затихла біль,а може десь сховалась.
Ти поглядаєш в бік на телефон, Надія ще живе,вона ще не прощалась, Вона співає з серцем вунісон. (nt) (nt) (nt) |
![]() |
![]() |
#328 |
Гость
|
Затихла біль.
Замечательный стих. |
![]() |
![]() |
#329 |
Гость
|
Я Вам дуже вдячний . (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
![]() |
![]() |
#330 |
Гость
|
Затихла біль. - (F)
Для чого ті дзвінки, для чого чути голос, Коли вже розум каже :"Прощавай!". Та тільки серце ще тремтить як волос, Та примиритися не може. Й край! |
![]() |