![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Гость
|
С Днём защитника Отечества!
|
![]() |
![]() |
#212 |
Гость
|
Як все давно було.() () () () ()
|
![]() |
![]() |
#213 |
Гость
|
Дівчата,Всім дуже вдячний !
|
![]() |
![]() |
#214 |
Гость
|
Ти, як весна.
Виктор Гала Ти,як весна в замріянім убранні, Немов би яблуня в рожевому цвіту, До тебе лину ввечері і вранні, Щоб тільки бачить вигадку оту. Беру цей цвіт загрублими руками, Вдихаю запахи зпізнілої весни, Впиваюсь в неї постарілими вустами, -О, скільки в тебе затаїлося краси. Росу тендітну вітер колисає, Біжить за хмарами розлючена гроза, З верби росинка на щоку спадає, А може не росинка,а сльоза? Весна,весна,як хочеться любити, Як хочеться дивитись вдалину, Пробігти полем,по траві ходити, Тобою жити і любить тебе одну |
![]() |
![]() |
#215 |
Гость
|
Вірш супер!!!!!!1
|
![]() |
![]() |
#216 |
Гость
|
ОСТРІВ
Віктор Гала Ти не чекай,що знову я прийду, Я в пам'яті дорогу загубив. Тоді й пізнав я істину гірку, Хто не любив,той мабуть і не жив. Дорога заростала бур'яном, Чи може хто її перекопав, Я йшов по ній весь час крізь бурелом, Спіткнувсь не раз,не раз на ній упав. Я підіймавсь і знов кудись спішив, Все намагавсь добігти до ріки, І ось добіг,та хтось мости спалив І вже мені нема куди іти. В'яжу плота і вже несе несе ріка, Он беріг той,та випало весло. Скотилась по щоці сльоза гірка, У вир з розгону пліт мій понесло. Розбитий пліт,на острові стою, Кругом вода,не видно берегів, Я згадую дорогу всю свою На острові,серед німих пісків. © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11002274726 |
![]() |
![]() |
#217 |
Гость
|
Я підіймавсь і знов кудись спішив,
Все намагавсь добігти до ріки, І ось добіг,та хтось мости спалив І вже мені нема куди іти. (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) Усе на світі треба пережити І кожний фініш - це по суті - старт! І наперед не треба ворожити, І за минулим плакати не варт! Ліна Костенко (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) |
![]() |
![]() |
#218 |
Гость
|
Надя,дякую !
|
![]() |
![]() |
#219 |
Гость
|
СПАСИБО ЗА СТИХИ!!!
|
![]() |
![]() |
#220 |
Гость
|
НАТАЛЬЯ І ЗАІНА , ДЯКУЮ ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
![]() |