![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Гость
|
ЩЕ РАНО.Віктор Гала
Ще рано,ще не всі слова Твої вуста мені перешептали, Ще на моїм плечі чорнява голова І руки,що так ніжно обнімали. Ще пружне тіло горнеться у сні До мого тіла в трепетнім жаданні, Дівочі груди відчуваю на собі І лоно,що завмерло у чеканні. Ще подих рівний,ще чаклунка ніч, Рожевим сном вплелася у волося, Ти пахнеш вітром з голови до ніг, Достиглим яблуком і запашним колоссям. Розніжена жіноча плоть Чекає ніжності й кохання, Туманом напливає млость І відступають всі вагання. В тобі змішались молоко і кров, Пекельна спека,ніжна прохолода, В обіймах опиняюсь твоїх знов, Куштую рай.Яка це насолода! Смакую грішний плід в сплетінні рук і ніг, В шаленнім танці тіло розриваю, Нехай сховає нас ця дивовижна ніч, І ранок нас в обіймах зустрічає. © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1907061199 |
![]() |
![]() |
#132 |
Гость
|
ЧУДОВО!!
БАЖАЮ ЩАСТЯ ВАМ !! ========= |
![]() |
![]() |
#133 |
Гость
|
З СВЯТОМ!
Хай Миколай у вишиванці розбудить подарунком вранці І принесе у Твою хату добробут, радості багато. Розбудить приспані надіј, зернятко щастя хай посіє. Зігріє гумором, любов'ю, і принесе Тобі здоров'я! |
![]() |
![]() |
#134 |
Гость
|
Валентино,дякую(F)(F)(F)
|
![]() |
![]() |
#135 |
Гость
|