![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Гость
|
Вірші чудові!
|
![]() |
![]() |
#32 |
Гость
|
Щось тихо шепче,може щось прохає?
Сичить холодний вітер по степу, Холодний дощ давно пробравсь до тіла, Скучають ручки по домашньому теплу, Була б матуся,може б обігріла. Безсонні ночі, холод допіка, Де притулитись?Де заночувати? Не обігріє мамина рука, Ніхто не буде ввечері шукати. Пригріється в куточку на землі, Під голову підсуне рученята, Матуся прийде в гості у вві сні, Буде голубить і волосячко чесати. Та сон мине, а дійсність наяву, І знов смітник, щоб голод вгамувати, Там бачив я дитину не одну, Ні з яким горем це не порівняти. Дивлюсь,сльозу не можу зупинить, -То це твоє майбутнє,Україно? Хіба у тебе серце не болить? А як болить, то захисти дитину. Нехай не буде нічиїх дітей, Нехай завжди матуся зустрічає, Щоб сльози не котилися з очей, Про смітники ніщо не нагадає. 02. 06. 2009 р. Сьогодні 21:31 |
![]() |
![]() |
#33 |
Гость
|
СМІТНИКИ
Схилилась дівчинка над купою сміття, Худенькі ручки в ньому щось шукають. Що робить тут це нічиє дитя? Що просить в Бога?Чи його хоч знає? Недоїдки в торбинку накладе, Безруку ляльку в пазуху ховає, Вона вже по дорослому сумна, |
![]() |
![]() |
#34 |
Гость
|
() () () () ()
|
![]() |
![]() |
#35 |
Гость
|
ЭХ ВИТЮША,ВИТЮША БОЛЬНУЮ ТЕМУ ЗАТРОНУЛ,ХОТЬ ГОВОРИМ МЫ НА РАЗНЫХ ЯЗЫКАХ С ТОБОЙ,А ТЕМА ТО ВСЕМ ПОНЯТНАЯ.ТАК КАК БОЛЬ ЛЮДСКАЯ ,ЕЁ КАК НЕ НАЗОВИ БОЛЬЮ И ОСТАНЕТСЯ.СПАСИБО РИДНИЙ,ШО ПОРАДУВАВ .
|
![]() |
![]() |
#36 |
Гость
|
Стих классный.Вот такие стихи чтоб дети в школах учили,а не маразм который учат.(F)(F)(F)(F)(F)
|
![]() |
![]() |
#37 |
Гость
|
Прошу всіх ,хто читає мої вірші,залишати на моїй сторінці рецензію на мої вірші,щоб я знав ,що їх читають.З повагою до читача.
(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) |
![]() |
![]() |
#38 |
Гость
|
Замечательно!
Спасибо! |
![]() |
![]() |
#39 |
Гость
|
(F) (F) (F) (F) (F) () () () () () Здорово)))))
|
![]() |
![]() |
#40 |
Гость
|
Проплив вже багато,а краю немає,
У морі буремнім мабуть заблудив, А може той острів не там він шукає? А може вночі непомітно проплив? І знову вітрила наповнені вітром, І мчить ,не спиняючись вдень і вночі, Та раптом на обрії чайку помітив. Тепер відпочине,доплив до землі. Та ще невідомо земля як зустріне, Чи є така гавань,де можна пристать? А може на скелях політ свій закінче, І більше не буде по морю літать? Лети ж мій ,вітрильнику,доки є сили, Благай,щоби вітер щоглу не зламав, Щоб хвилі об берег тебе не розбили, Лети,відпочити ще час не настав! © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1910174391 |
![]() |