![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Гость
|
Вітрильник Віктор Гала
Летить мій вітрильник за вітром по хвилях, Летить,щось шукає в морській далені, То бореться з штормом,то штиль зустрічає, Вітрила купає в сольоній воді. Летить і шукає той острів у морі, Де птахи щебечуть,вода не кипить, Де лагідне сонце,всміхаються зорі, Де серце співає,уже не болить. |
![]() |
![]() |
#42 |
Гость
|
ХОРОШІ ВІРШІ І ЧИТАЮТЬСЯ ЛЕГКО.ПИШІТЬ,А МИ З ЗАДОВОЛЕННЯМ БУДЕМО ЧИТАТИ. УСПІХІВ ВАМ!
|
![]() |
![]() |
#43 |
Гость
|
Ранок Віктор Гала
Сивий ранок залазить в вікно, Виганяє з кутків чорні тіні, Щось мені вже не спиться давно, Очі ловлять розпливчатість ліній. Спить ще все, спить дружина і внук, За вікном сплять пташки галасливі, Ще не тче свою сітку павук, Вітерець спить на дядьковій сливі. Тихо так, що в вухах дзеленчить, Чути навіть, як час пропливає, Може десь хтось, як я тут, не спить І на стелі щось в мріях шукає. Сон покинув мене, чи заснув, Десь приліг у кутку подрімати, Я не буду будити його, Може зможу вірша написати. Або може згадаю весну, Що нектаром п’янким напувала, Або ту, неповторну одну, Що для мене дружиною стала. Так пролежу до ранку без сну, Поки сонце промінням заграє, Стукне вітер листком по вікну І думки з голови позганяє. Квітень 2009р. |
![]() |
![]() |
#44 |
Гость
|
В невидимом пространстве интернета,
Где вместо звезд далекие сердца Летит стихов огромная планета И этому полету нет конца. Лети,лети прекрасная планета, И пусть подольше жители твои, Друг другу дарят ощущенья света, Надежды, откровенья и любви! |
![]() |
![]() |
#45 |
Гость
|
Тебе придумав я. Віктор Гала
Тебе придумав я?Приснилась серед ночі? Уже в обіймах пристрасних живу. В думках цілую загадкові очі, Нектар п'янкий із вуст медових п"ю. Напитися не можу,мов з похмілля Перехиляю чашу почутів. Яким чарівним поїш мене зіллям? Я пив його,я п"ю.і знов хотів. Від випитого виростали крила, Твоє в обіймах тіло цілував, І ти була в цей час така вродлива, Що я тебе" богинею" назвав. У моїх мріях ми давно коханці, Наші серця вже б"ються в унісон. Та прокидаюсь як завжди я вранці І бачу,що то вигадка,то сон. © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1910238382 |
![]() |
![]() |
#46 |
Гость
|
Тебе придумав я.
|
![]() |
![]() |
#47 |
Гость
|
() () () () () () () () () () () () () () () () ()
Здорово! Читается на одном дыхании ! |
![]() |
![]() |
#48 |
Гость
|
Хороші вірші(F)
|
![]() |
![]() |
#49 |
Гость
|
(N)(F)(F)(F)(F)(F)
|
![]() |
![]() |
#50 |
Гость
|
Ти знову смієшся Віктор Гала
Ти знову смієшся,а вчора ще капали сльози, І знову для тебе всміхається лагідно світ, Пройшли зовсім близько нежданні,непрохані грози, Ти вже посміхнулась і знову продовжиш політ. Дивлюсь,як заграли іскринками лагідні очі, І сонце румянці малює на білих щоках, А вітер-пустун задирає спідницю на боці, І хоче зірвати її у людей на очах Увесь світ у барвах, минуло кіно чорно-біле, Рожевий туман напува яблуневі сади, Жита зеленіють,блакитним всміхаються хвилі, І небо синіє в гілках молодої верби. Щебечуть пташки,ти щебечеш звичайно не менше, Сьогодні для тебе немає ні горя,ні болю,ні бід. Дивлюсь,і я бачу,що стало тобі уже легше, Дай, Боже,щоб ти обігріла тепер увесь світ. 28 квітня 2009 © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1910252298 Учора 09:52 |
![]() |