![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Гость
|
СпогадиЯк хочеться в дитинство повернутись,
Де мама й тато зовсім молоді. Під колискову мамину заснути, Тримаючи цукерку у руці. Почути мудру татову пораду, Коли сім'я зібралась за столом. Побігти вранці з друзями до саду, Що ріс велично зразу за селом. Нарвати вишень,Білого Наливу, У річку з головою забрести І закохатись в дівчинку вродливу, З зачіскою,що звалася" ХВОСТИ". О, Боже,як світило тоді сонце, Які ласкаві,теплі вечори. Як заглядав промінчик у віконце, А я "тягнувся "швидше"підрости". Та все минає,вже чоло біліє, І мами й тата вже в живих нема, Сад мій засох,і річка все міліє, А серця доторкнулася зима. Холодний вітер душу не зігріє, Холодний дощ сльозами обіл'є, Холодне листя під дощем зотліє, У холоді згорить життя моє. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11011227726 |
![]() |
![]() |
#412 |
Гость
|
Спогади
(F) (F) (F) Прекрасный и трогательный, до глубины души, стих! |
![]() |
![]() |
#413 |
Гость
|
Як хочеться в дитинство повернутись,
Де мама й тато зовсім молоді. Під колискову мамину заснути, Тримаючи цукерку у руці. (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (nt) Які спогади! Своїм віршем Ви змушуєте мене хвилюватися. Ніби недавно це було і. так давно. Дякую Вам! |
![]() |
![]() |
#414 |
Гость
|
Какой стих у Вас душевный! спасибо.(E) (E) (E) (E) (E) (E) С уважением и восхищением
|
![]() |
![]() |
#415 |
Гость
|
Спи кохана, спи.
Виктор Гала Спи кохана,спи.Хай тобі присниться Безхмарне небо,золотий пісок, І море,що під сонцем золотиться, А може зачарований лісок. В якому будуть: дуб і кіт навченний, А може принц на білому коні, Що мчить крізь будні, ніби смерч шалений, Вирубуючи погань і корчі. І квіточку чарівну наостанок Тобі на ліжко вранці принесе, І вже,коли прокинеться світанок Відбудеться в твоїм житті усе. Купатимешся в молоці пташиннім, Літати зможеш навіть на мітлі, На інномарці їздитимеш нині Усе під силу буде вже тобі. У щасті пролетять години,роки, Та жаль,що казка-сон колись мине І розлетяться чари у всі боки. Прокинешся. Згадай тоді мене. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11011237485 |
![]() |
![]() |
#416 |
Гость
|
У щасті пролетять години,роки,
Та жаль,що казка-сон колись мине І розлетяться чари у всі боки. Прокинешся. Згадай тоді мене.(F) (F) (F) (nt) (nt) (nt) Прекрасно! Якби це був не сон. Дякую за чудовий вірш! (F) (F) (F) |
![]() |
![]() |
#417 |
Гость
|
У щасті пролетять години,роки,
Та жаль,що казка-сон колись мине І розлетяться чари у всі боки. Прокинешся. Згадай тоді мене. (F) (F) (F) |
![]() |