![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Гость
|
Надя і Валя , дякую ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
![]() |
![]() |
#402 |
Гость
|
В прекрасном
..имени.. .. ..Мужчина. сложились мужество и.. стать, уменье думать и мечтать! . Быть вдохновенным без причины, Уметь любить, уметь дарить,то уходить, то возвращаться, Таким непостоянным быть, такой опорою казаться! Оберегай Его судьба от лжи, предательства, обмана И благосклонной будь всегда, дай жизни полной, без изъяна! И пусть сплетаются слова о том единственном, любимом, Кого природа назвала прекрасным именем: МУЖЧИНА! С Всемирным Днем Мужчин! . |
![]() |
![]() |
#403 |
Гость
|
Валя,дякую.
|
![]() |
![]() |
#404 |
Гость
|
Смітники
Віктор Гала Схилилась дівчинка над купою сміття, Худенькі ручки в ньому щось шукають. Що робить тут це нічиє дитя? Що просить в Бога?Чи його хоч знає? Недоїдки в торбинку накладе, Безруку ляльку в пазуху ховає, Вона вже по дорослому сумна, Щось тихо шепче,може щось прохає? Сичить холодний вітер по степу, Холодний дощ давно пробравсь до тіла, Скучають ручки по домашньому теплу, Була б матуся,може б обігріла. Безсонні ночі, холод допіка, Де притулитись?Де заночувати? Не обігріє мамина рука, Ніхто не буде ввечері шукати. Пригріється в куточку на землі, Під голову підсуне рученята, Матуся прийде в гості у вві сні, Буде голубить і волосячко чесати. Та сон мине, а дійсність наяву, І знов смітник, щоб голод вгамувати, Там бачив я дитину не одну, Ні з яким горем це не порівняти. Дивлюсь,сльозу не можу зупинить, -То це твоє майбутнє,Україно? Хіба у тебе серце не болить? А як болить, то захисти дитину. Нехай не буде нічиїх дітей, Нехай завжди матуся зустрічає, Щоб сльози не котилися з очей, Про смітники ніщо не нагадає. 02. 06. 2009 р. |
![]() |
![]() |
#405 |
Гость
|
ВИНО
Віктор Гала Горілка вся однакова на смак, Є добра,а бува, та що казати, А от вино,то зовсім тут не так, У кожному свій смак і аромати. Шумить в бокалі молоде вино, Ще непрозоре,трохи гіркувате, А пригуби, і в голову воно Почне химерні думи підкидати. Засяють очі,розігріта кров, Ударить в голову і затанцюють ноги, Захочеш зкуштувати його знов, Й обов’язково зіб’єшся з дороги. А пройде час, відстоється воно, Почне свій смак і міцність набирати, Ото тоді ти справжнє п’єш вино, Таким захочеш завжди смакувати. Воно густе,спокійне і п’янке, В ньому зібрались смак і аромати, В цьому вині знайдеш ти щось таке, Від чого серце схоче заспівати. Вино-що жінка,гарна,запальна, Ще молода,з медовими вустами, Або замріяна,спокійна,як вода, В казковім озері з крутими берегами. І кожен вибирає на свій смак, І випива своє вино роками, Хто платить гроші,а хто п’є за так, Хто лиш пригубить,а хто п’є діжками. Вином я наповняю свій бокал, О, бачу засвітились твої очі, Зриваю із табу тонку вуаль, Я п’ю вино за жінку опівночі. 20 червня 2009 рік © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11011141854 |
![]() |
![]() |
#406 |
Гость
|
Не пянке мабуть моє ВИНО ?
|
![]() |
![]() |
#407 |
Гость
|
(F) (F) (F) (nt) (nt) (nt)
Виктор, и ВИНО Ваше пянке и все стихи тоже! Бывает, прочтёшь. и голова закружится! СПАСИБО за них! |
![]() |
![]() |
#408 |
Гость
|
Вино-що жінка,гарна,запальна,
Ще молода,з медовими вустами, Або замріяна,спокійна,як вода, В казковім озері з крутими берегами. |
![]() |
![]() |
#409 |
Гость
|
І кожен вибирає на свій смак,
І випива своє вино роками, Хто платить гроші,а хто п’є за так, Хто лиш пригубить,а хто п’є діжками.- Ще й яке пьянке, Вiкторе, (F) (F) (F) () |
![]() |
![]() |
#410 |
Гость
|
Спасибі ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
![]() |