![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
Гость
|
Бува в житті трапляється таке,
Замерзлу душу раптом хтось зігріє, ================================== |
![]() |
![]() |
#122 |
Гость
|
Красиво..
|
![]() |
![]() |
#123 |
Гость
|
Можно ли не полюбить художника,
Если влюблена в его холсты, В серебро степного подорожника, Тетиву натянутую дождика, Проповедь пророка и безбожника. Можно ли не полюбить художника, Если на холстах – мои мечты?. А поэта не любить возможно ли, Если влюблена в его стихи? Если чувствую душой и кожею, Все слова простые или сложные, Истины святые и ничтожные, Так не полюбить поэта можно ли, Если каждой строчкой мы близки? |
![]() |
![]() |
#124 |
Гость
|
Не прилетить вже.Віктор Гала
Не прилетить вже більше птах кохання, Здійнявся якось,взяв і полетів, Крилом здалека помахав ввостаннє, А зупинить його я не зумів. Навіщо зупиняти,коли осінь, Давно вже забрела в мої сади, І крик душі і гами стоголосі, Його не вернуть знову вже сюди. Він полетів,а може десь блукає, А може вже співа в чужім саду, І не надіюсь,більше не чекаю, Що в сад цей я колись іще прийду. Позаростають стежки і доріжки, Посохне гілля,листя рознесе Холодний вітер з білої берізки, Яка остання в тім саду росте. Чому ж тоді іду,беру лопату, Саджаю деревця нові в саду? Я все ж надіюсь птаха дочекатись, Та так уже не рік один стою. Нема його,весни вже більш не буде, За осінню у сад зайде зима, А птах мій не згубивсь,ніде не блудить, Він раптом вмер,його уже нема. © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1912164836 |
![]() |
![]() |
#125 |
Гость
|
====
Чому ж тоді іду,беру лопату, Саджаю деревця нові в саду? Я все ж надіюсь птаха дочекатись, =========================== |
![]() |
![]() |
#126 |
Гость
|
Виктор, я хочу Вас поблагодарить за приглашение в такую замечательную группу! И сказать СПАСИБО за Ваши стихи! Вы были неправы, когда говорили, что я их не пойму! Наверное, генетическая память существует! Я читаю и все понимаю! И так отчетливо представляю село Вирлю и бабушку! Какой всё-таки мелодичный и напевный украинский язык! УСПЕХОВ ВАМ В ТВОРЧЕСТВЕ!
|
![]() |
![]() |
#127 |
Гость
|
СТИХ ЗАМЕЧАТЕЛЬНЫЙ.
|
![]() |
![]() |
#128 |
Гость
|
Чудесно! Лирично! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
![]() |
![]() |
#129 |
Гость
|
Не прилетить вже більше птах кохання,
Здійнявся якось,взяв і полетів, Крилом здалека помахав ввостаннє, А зупинить його я не зумів. Дуже гарно,хоч і трохи сумно. |
![]() |
![]() |
#130 |
Гость
|
Дівчата,дякую.(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)
|
![]() |