форум девушек женский форум
Регистрация Справка Пользователи Календарь

Вернуться   Женский форум. Форум для девушек. > Дом и семья. Дети. > Роды, беременность, аборты > Будущие мамы

Опции темы Опции просмотра
Prev Предыдущее сообщение   Следующее сообщение Next
Старый 10.11.2010, 15:18   #7
Нежность
Местный

Нежность презирают в этих краях
МОЛИТОВНЕ ЗІТХАННЯ ЖІНКИ ХРИСТИЯНКИ, КОЛИ ВОНА ЧЕКАЄ ДИТИНИ
О, Преславна Мати Божа! Змилуйся наді мною, бідною рабою Твоєю, і прийди мені на допомогу в час моїх недуг і небезпек, з якими народжують дітей усі бідні Євині дочки. Згадай, о Благословенна в жонах, з якою радістю й любов'ю Ти поспішала в Нагірню сторону відвідати родичку Твою Єлизавету, коли вона сподівалась дитини, і як чудесно позначилося благодатне відвідання Твоє на матері й дитині. З невимовного благосердя Твого дай і мені, негідній рабі Твоїй, щасливо дочекатися дитини. Даруй мені цю милість, щоб дитина, яка зараз перебуває під моїм серцем, прийшовши до пам'яті, з радістю, подібно до святого немовляти Іоана, поклонялася Божественному Господеві Спасителеві, що з любові до нас грішних не погордував і Сам бути Дитиною. Невимовна радість, якою переповнялося непорочне серце Твоє при погляді на новонародженого Твого Сина і Господа, нехай усолодить скорботу, що чекає мене серед недуг народження. Життя світу, мій Спаситель, народжений Тобою, нехай врятує мене від смерті в час розродження і нехай прилучить плід утроби моєї до числа обранців Божих. Вислухай, Преславна Царице Небесна, смиренне благання моє і зглянься на мене, бідну грішницю, оком ласки Твоєї, не посороми моєї надії на Твоє велике милосердя і осіни мене, Помічнице християн, Зцілителько хворих, Твоїм материнським покровом у час моїх мук і хвороб, щоб сподобилась і я відчути на собі, що Ти – Мати милосердя, і щоб я завжди прославляла Твою ласку, яка ніколи не відкидає молитви бідних і визволяє всіх, що звертаються до Тебе в час скорботи й хвороби. Амінь.

Метки
нет