![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#361 |
Гость
|
Чарівник-сон дарований усім,
Повіки закриваються і вмить, Заходить тиша в твій блаженний дім, Спинися час! Дивися,жінка спить! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) Ніжність, повага, любов - все це виражено у вашому творі. Будьте завжди таким і учіть молодше покоління. Дякую! |
![]() |
![]() |
#362 |
Гость
|
Виктор! наслаждаюсь вашими стихами!
|
![]() |
![]() |
#363 |
Гость
|
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ МОЯ УКРАЇНО!
Ти край мій єдиний, моя Батьківщина, Для мене одна ти, моя Україно Ти чорнеє море, ти неба блакить, Ти сонце, що в небі для нас мерехтить. Ти взимку- Карпати, а в літку ти Крим. Єдина для мене, ти в серці моїм. <> |
![]() |
![]() |
#364 |
Гость
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Гость
|
Щиро дякую ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
![]() |
![]() |
#366 |
Гость
|
ОСІНЬ Віктор Гала
Осінь палить листи,що писало їй літо, Прочитавши рядочки з початку до краю, Цідить сірі дощі через порване сито, У далекі краї сивий клин проганяє. Помокріла трава,стоїть гола тополя, Соромливо схилилась в поклоні ліщина, Почорніла верба у журбі серед поля, Лиш горить у саду ягідками калина. Мов сміється над смутком минулого літа, Над дощем,що живе все зганяє до хати, Червоніє яркіше,дощами умита, Хоче смуток осінній з душі розігнати. Та осіннє тепло землю вже не зігріє, А дощі перейдуть,заховаються в гори, І в один день зима фарби сірі накриє, Заховавши під ковдрою осені поле. © Copyright: Виктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1909303310 |
![]() |
![]() |
#367 |
Гость
|
Мов сміється над смутком минулого літа,
Над дощем,що живе все зганяє до хати, Червоніє яркіше,дощами умита, Хоче смуток осінній з душі розігнати. Та осіннє тепло землю вже не зігріє, А дощі перейдуть,заховаються в гори, І в один день зима фарби сірі накриє, Заховавши під ковдрою осені поле. (F) (F) (F) Очень красиво и трогательно! |
![]() |
![]() |
#368 |
Гость
|
ОСІНЬ Грусть осенняя очень певуче звучит в Ваших стихах, Виктор!
|
![]() |
![]() |
#369 |
Гость
|
Вже чужі.
Віктор Гала Вже чужі,а ще вчора здавалось, Що кохання у нас назавжди, Що в житті нащім гарно все склалось І не треба чекати біди. Чи кохання було те несправжнє, Чи його не змогли зберегти, Впало каменем слово останнє, Розвело перед нами мости. Мовчимо.Що тепер говорити, І кому ті потрібні слова, Коли душі для слова закриті, Їх шукаєм,а їх вже нема. Одне слово і світ похитнувся, Чорним змієм образа лягла, Я об камінь життєвий спіткнувся, Ми чужі.Я один.Ти сама. Слово може на світ народити. Розтопити сніги вікові, Але може воно і убити, Заховати кохання у мглі. Стоїмо вже чужі серед поля, А навкруг зеленіють жита. Словом вбиті кохання і доля. Ти така ж,але ти вже не та. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11009211453 |
![]() |
![]() |
#370 |
Гость
|
Прекрасные стихи! Пусть на Ваших жизненных дорогах будет много-много счастья!
|
![]() |