![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Гость
|
Душевный стих
|
![]() |
![]() |
#72 |
Гость
|
Батьківська хата Віктор Гала
Батьківська хата з краю села, Сонцем південним пригріта, Біля порогу черешня росла, І зацвітала щоліта. Ніжний спориш мої ніжки ласкав, Як біг малим до криниці, Довго на мене потому чекав, Як працював у столиці. Я приїзджав і стрічали мене Тато і мама щороку, Навіть не думав,що час промине, Що не зустріну нікого. Їду додому,із поїзда встав, Віз для батьків подарунки, Раптом над хатою сич прокричав, Випали з рук всі пакунки. Чорними вікнами хата стріча, Вишня стоїть засихає, Ніжний спориш кропива забива, В хаті нікого немає. Сів на порозі,сльоза на очах, З чарки гірку випиваю, В хаті два фото у чорних стрічках, З жалем мене зустрічають. Батьківська хата немов би жива, Дивиться з сумом за мною, Знає,навік залишилась одна, Так,як і я,- сиротою. 11 06 2009 р. © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1910255643 |
![]() |
![]() |
#73 |
Гость
|
Спасибо за чудесные стихи! () () () () () () () () () () () () () () () () ()
|
![]() |
![]() |
#74 |
Гость
|
Ти плачеш, жінко? Віктор Гала
Ти плачеш,жінко?Знову щось наснилось? А може память в юність забрела? Під ту вербу,де небо нахилилось, Де вперше ти щасливою була? Він ще юнак ,з дитячими очима, Несміло і невміло цілував, Але яке те все було правдиве, Що цілий світ у час цей замовкав. Несміливий той перший поцілунок, А в серці щем ,що груди розпера, Здавалось доля піднесла дарунок, На довгі роки,довгії літа. Сміливішому,іншому всміхнулась, Пішла за ним в його незнанний рай, Від милого,від щастя відвернулась, Не сміла навіть вимовить:-Прощай. Чому ти плачеш, жінко, серед ночі? Чому в очах опука і печаль? Ти згадуєш його дитячі очі, Минулого тобі все більше жаль. © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1908055623 |
![]() |
![]() |
#75 |
Гость
|
Очень понравилось! Как и все Ваши стихи
|
![]() |
![]() |
#76 |
Гость
|
Творческого Вам вдохновения и удачи.
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Гость
|
Вот и кончилось летоВиктор Гала
ПЕСНЯ Вот и кончилось наше лето, Птици осенью гнезда не вьют. О любви много песен спето- Я еще вам одну спою. А на улице снова вечер, А на улице снова дождь, Обнимает тебя ветер, Когда ты от меня идешь. Ты уходишь.уноишь лето, Оставляешь на сердце грусть, Значит песня любви спета, Значит всречи с тобою-чушь. Серебрится луна седая, Гонит ветер туман с полей, Для меня ты опять чужая, Та,что была всего родней. Вот и кончилось наше лето, Птици осенью гнезда не вьют, Я ищу тебя снова где-то, И надеюсь тебя найду. А на улице снова вечер, А на улице снова дождь, Обниму я тебя за плечи, Если снова ко мне прийдешь. © Copyright: Виктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1911118451 |
![]() |
![]() |
#78 |
Гость
|
Виктор!У Вас замечательные стихи!
|
![]() |
![]() |
#79 |
Гость
|