![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#301 |
Гость
|
Мости
|
![]() |
![]() |
#302 |
Гость
|
В день народження квіти дарують тобі.Віктор Гала
В день народження квіти дарують тобі: Хто троянди,хто лілії, а хто може калли. Квіти я подарую тобі лугові, Отакі,що коханим завжди дарували. Назбираю їх вранці,коли ще все спить; Коли ранок ще тільки на сході світліє; Коли літня роса на травинці бринить; І лелека в гнізді на стовбі бовваніє. Ти прокинешся вранці від запаху трав, Від веселого вітру,що в квітах дрімає, Від п'янкого дурману дніпровських отав, Від пташинної пісні,що вранці лунає. І пригорнеш до серця ромашку просту, Якнайкраще,що в світі для тебе існує. Я вдивляюсь в усмішку щасливу твою, Нехай серце твоє мій дарунок відчує. © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11006251715 |
![]() |
![]() |
#303 |
Гость
|
В день народження квіти дарують тобі. (F) (F) (F) (nt) (nt) (nt)
|
![]() |
![]() |
#304 |
Гость
|
І пригорнеш до серця ромашку просту,
Якнайкраще,що в світі для тебе існує. Я вдивляюсь в усмішку щасливу твою, Нехай серце твоє мій дарунок відчує. |
![]() |
![]() |
#305 |
Гость
|
А мені такого вірша на день народження подаруєте? |
![]() |
![]() |
#306 |
Гость
|
Квіти я подарую тобі лугові,
Отакі,що коханим завжди дарували. (F) (nt) (F) (nt) (F) (nt) (F) (nt) (F) (nt) Прекрасно, Віктор! Як тонко Ви відчуваєте наші душі. У Ваших словах я бачу мрію кожної жінки. Творчих злетів Вам! (F) (nt) (F) (nt) (F) (nt) (F) (nt) (F) (nt) |
![]() |
![]() |
#307 |
Гость
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Гость
|
Шкодуєш за минулим?Віктор Гала
-Шкодуєш за минулим?-Не шкодуй. Воно пішло,його не повернути, Картин сумних не треба,не малюй, Лиш посміхнись,як хочеш щось забути. Всміхнися долі,що ще раз дала Чудові ранки,зустрічі з весною, Земного незабутнього тепла, Що так лилось при зустрічах з тобою. Не згадуй погляду зволожених очей, Не згадуй запахи розніженого тіла, І тих замріяних,недоспаних ночей, Яких чекала,від яких тремтіла. Як пахне вечір запахами трав, Дощем,що барабанить за стіною, День той пройшов і інший вже настав, І не шкодуй,не ти тому виною. Спливає час,як з джерела вода, Сердечні рани добре час лікує, Розбурхана вода з роками осіда Любов заснула,серце більш не чує. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11007021448 |
![]() |
![]() |
#309 |
Гость
|
() () () () ()
|
![]() |
![]() |
#310 |
Гость
|