![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Гость
|
Ти не чекай,що знову я прийду,
Я в пам'яті дорогу загубив. Тоді й пізнав я істину гірку, Хто не любив,той мабуть і не жив. (F)(F)(F) |
![]() |
![]() |
#222 |
Гость
|
Правнукам Кобзаря
Віктор Гала Тебе, засмучений Кобзарю, Твої теперішні онуки, Мабуть, народжені від суки Вже не згадають в Україні. А сон твій і тривожні думи Розтопчуть і піднімуть глуму, Розіб’ють лоба у поклонах Чужим монархам і іконам. І будуть раді, що рабами Здихати будуть під тинами, І будуть зватися хохлами, Не українцями-панами. На Україні байстрюками Живуть вони, і є катами, Ще й топчуть грішними ногами Мою країну й рідну мову, А землю доять, як корову. Деруть три шкури із народу, Щоб зберегти сучу породу, Кубло гадюче зберегти. Вони, теперішні іуди, Країну-неньку продають, Хто за доляри, хто за марки, За все, що тільки подадуть. Устань, Кобзарю, з домовини, І рідним словом вдар щосили, Та нагадай «синам» паршивим, Що гайдамаки із могили Із Гонтою ще повстають Та й Україною пройдуть. 10 березня 1998 рік © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11003094160 |
![]() |
![]() |
#223 |
Гость
|
Тебе, засмучений Кобзарю,
Твої теперішні онуки, Мабуть, народжені від суки Вже не згадають в Україні. А сон твій і тривожні думи Розтопчуть і піднімуть глуму, Розіб’ють лоба у поклонах Чужим монархам і іконамЖесто,правдиво и творчески красиво!(F)(F)(F) |
![]() |
![]() |
#224 |
Гость
|
Ще й топчуть грішними ногами
Мою країну й рідну мову, А землю доять, як корову. Деруть три шкури із народу, Молодець, Віктор! Ви маєте рацію! (F) |
![]() |
![]() |
#225 |
Гость
|
Желаю счастья , радости , добра!
|
![]() |
![]() |
#226 |
Гость
|
|
![]() |
![]() |
#227 |
Гость
|
Дякую ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
![]() |
![]() |
#228 |
Гость
|
ГАЛЯ, ДЯКУЮ !
|
![]() |
![]() |
#229 |
Гость