![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Гость
|
СПАСИБО ЗА СТИХИ
|
![]() |
![]() |
#52 |
Гость
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Гость
|
() () () () () (C) (C)
|
![]() |
![]() |
#54 |
Гость
|
Голос Віктор Гала
Як чарівно звучить твій голос, Ніби сотні джерел злились, Ніби сонце, що живить колос, Ніби річка, що з гір біжить. Ніби сотня дрібних дзвіночків, Що зібрались в стрімкий танок, Ніби шепіт трави й листочків, Що в єдиний сплелись вінок. Ніби щебіт птахів весною, Ніби зірки нічний політ, Я впиваюсь ним, як водою, Він із серця зганяє лід. То веселий він, то з журбою, То замріяний, а бува Так запалить серце жагою, Що закрутиться голова. Я не хочу срібла і злата, Дорогих і дрібних речей, І віддав би дуже багато, Тільки б чути голос оцей. © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1910287876 |
![]() |
![]() |
#55 |
Гость
|
Виктор, Ваши стихи сами, как живительный родник.Желаю Вам счастья и успеха в таком прекрасном творчестве!
|
![]() |
![]() |
#56 |
Гость
|
Я не хочу срібла і злата,
Дорогих і дрібних речей, І віддав би дуже багато, Тільки б чути голос оцей. |
![]() |
![]() |
#57 |
Гость
|
(N)Дуже гарний вірш!
|
![]() |
![]() |
#58 |
Гость
|
Тополі Віктор Гала
А тополі стоять ще зелені, Вже й морози на трави лягли, А вони щось шукають у небі, Виглядають напевно весни. Виглядають роки,що минули, Виглядають ключі журавлів. Он,як високо в небо гайнули, Що піднялися вище дахів. Їм не віриться,що вже минуло Тепле літо,за обрій пішло, На прощання листком колихнуло, Мов ніколи тепла й не було. І вони полетіти б хотіли З теплим літом у теплі краї, Тільки корені тут розпустили, В цій твердій,кам'янистій землі. Так і я,вже давно в світ гайнув би, Пошукати заможні краї, Та коріннями міцно уп'явся, В цьому,Богом забутім,селі. © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1911012853 |
![]() |
![]() |
#59 |
Гость
|
Стихи замечательные и доходят до сердца !
|
![]() |
![]() |
#60 |
Гость
|
Тополі
() () () () () () () () () () |
![]() |