![]() |
Тільки пам'ять не хоче мене відпускати,
Тільки сни про дорогу,та цокіт копит, Запряжу я коня,щоб від себе тікати, Утечу десь у поле,де вже не болить. (F) (F) (F) |
Догоріла свіча.
Віктор Гала Тільки пам'ять не хоче мене відпускати, Тільки сни про дорогу,та цокіт копит, Запряжу я коня,щоб від себе тікати, Утечу десь у поле,де вже не болить. Как замечательно! Bы настоящий поэт! Спасибо за стих, за размышления Ваши! |
-Шкодуєш за минулим?-Не шкодуй.
Воно пішло,його не повернути, Картин сумних не треба,не малюй, Лиш посміхнись,як хочеш щось забути. (ch) () (F) |
ДЯКУЮ
|
Затихла біль.
Віктор Гала Затихла біль,а може десь сховалась. Ти поглядаєш в бік на телефон, Надія ще живе,вона ще не прощалась, Вона співає з серцем вунісон. З надією живеш і кожен день стрічаєш, А дні безжалісно біжать за небокрай, І вже звикаєш,що любов втрачаєш, І що колись всьому надійде край. Та тисне серце і чекаєш знову, І затремтить як в хворого рука, Від так жаданного,але тепер чужого, Такого звичного й далекого дзвінка. © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11007121200 |
(F) (F) (F) (F) (F)
|
Затихла біль,а може десь сховалась.
Ти поглядаєш в бік на телефон, Надія ще живе,вона ще не прощалась, Вона співає з серцем вунісон. (nt) (nt) (nt) |
Затихла біль.
Замечательный стих. |
Я Вам дуже вдячний . (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
Затихла біль. - (F)
Для чого ті дзвінки, для чого чути голос, Коли вже розум каже :"Прощавай!". Та тільки серце ще тремтить як волос, Та примиритися не може. Й край! |
Очень красивые стихи(F)
|
ДЯКУЮ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
Затихла біль.
(F) (F) (F) |
нч
|
Як швидко осінь наступає.
Віктор Гала Як швидко осінь наступає, Вже за весною літо підійшло, І кожен урожай свій пожинає, Що добре,що з половою пішло. І я надіявся, і виросло колосся, Я вже в уяві хліб свій смакував, Здійснитись мріям так і не вдалося, Вогонь шалений урожай забрав. Тепер стою,дивлюсь на попелище, Ще догоряє золоте стебло, А вже осінній вітер полем свище, Згорів врожай, немов і не було. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11007215634 |
Розум говорить -Зупинись!
Віктор Гала Розум говорить:-Зупинись! А серце слухати не хоче. Заб'ється раптом,як колись, Прокинувшись посеред ночі. Заб'ється швидко,заболить, І вже сльоза щоку ласкає. Чому прокинулось,не спить? Кого в пітьмі нічній шукає? І не знайшло.А ранок вже В вікні з пташками розмовляє. Встаєш із ліжка,все чуже, А серце все ж чогось чекає. А розум просить:-Зупинись! А серце слухати не хоче. Це було вчора,не колись. Не повернувсь.І плачуть очі. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11007241440 |
Розум говорить -Зупинись!(F) () () () () () ДУЖЕ ГАРНО I ХВИЛЮЕ!
|
(F) (F)
|
Алла і Валя,дякую!
|
Розум говорить:-Зупинись!
А серце слухати не хоче. Заб'ється раптом,як колись, Прокинувшись посеред ночі. - такі рядки може написати тільки людина з глибокою душею, з чистим серцем, як наш поет Віктор Гала! Браво! Творчих успіхів Вам , Вікторе! (F) |
Розум говорить:-Зупинись!
А серце слухати не хоче. Заб'ється раптом,як колись, Прокинувшись посеред ночі. (F) (F) (F) (nt) (nt) (nt) |
|
Розум говорить -Зупинись
|
(F) (F) (F)
|
ДЯКУЮ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
Покинули тебе?
Віктор Гала Покинули тебе?Змирися.Що тут вдієш. Вона вже іншого голубить,чи її. Ти ще про неї в снах коротких мрієш, Та не належить вже вона тобі. Забудь її.Вона того не варта, Щоб побиватися за нею раз-по-раз. Болить сьогодні,а що буде завтра? Затихне серце від її образ?! Всміхнися долі-жіночок багато, Ти придивись до усмішок,очей. Якась тобі всміхнеться.І, о-свято! І стане раєм день і час оцей. В ріку кохання вскочеш з головою. І понесе бурхлива течія, І вмить забудеш випадок з собою І ту,яка давно вже не твоя. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11007305650 |
(F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
MG
|
Незнайомка
Віктор Гала Хто ти,чарівна незнайомко? Вдивляюсь знову в твій портрет. Хто оспіває твою вроду Співак,художник чи поет? А з фото дивляться ласкаво Грайливі очі із-під вій, Застигла усмішка лукава На фотокарточці твоїй. Таку тебе запам'ятаю, В уяві ніжно обніму, Я все життя таку шукаю, Та так ніколи й не знайду. Де ти всміхаєшся крізь роки, Немов би смутку і нема, Я оглядаюсь на всі боки, Тебе шукаю.Та дарма. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11008011469 |
Де ти всміхаєшся крізь роки,
Немов би смутку і нема, Я оглядаюсь на всі боки, Тебе шукаю.Та дарма. - Дуже гарно i сумно трiшки (U) () (nt) |
Таку тебе запам'ятаю,
В уяві ніжно обніму, Я все життя таку шукаю, Та так ніколи й не знайду. (F) (F) (F) Прекрасно! Бажаю успіхів в пошуках таких прекрасних творів! (F) (F) (F) |
Незнайомка
(F) (F) (F) (nt) (nt) (nt) |
Таку тебе запам'ятаю,
В уяві ніжно обніму, Я все життя таку шукаю, Та так ніколи й не знайду. (F) |
Я Вам всім дуже вдячний! (F) (F) (F)(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
|
ЮЛЯ,ДЯКУЮ ! (F) (F) (F)
|
СПАСИБО ЗА ПРЕКРАСНЫЕ СТИХИ!
|
() () () () ()
|
ДЯКУЮ !
|
Віктор Гала :: СОНДивлюсь,як солодко ти спиш,
Чомусь всміхаєшся вві сні. Ти зараз десь із мріями летиш, А може чуєш ангельські пісні? Ні зморщечки, ні суму на лиці Розгладив сон усі тривоги дня Немов тебе скупали в молоці Яка ти зараз ніжна,молода. Рум’янці грають на твоїх щоках, Напіввідкриті шепчуть щось вуста, Не описати сон твій на словах, І ні до чого тут твої літа. Чарівник-сон дарований усім, Повіки закриваються і вмить, Заходить тиша в твій блаженний дім, Спинися час! Дивися,жінка спить! © Copyright: Виктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1906305359 |
Часовой пояс GMT, время: 14:02. |
Работает на vBulletin® версия 3.8.7.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot
Форум для женщин. Молодёжный форум девушек