![]() |
Стихає день,порозсипались зорі,
Стовб диму в небо лізе від землі, І ніч-чаклунка топить в чорнім морі, Зимовий день,як в хвилях кораблі. (F) (F) (F) (nt) (nt) (nt) Виктор, стихи льются прекрасной песней! Очень красиво! |
Вишнева гілочка
Віктор Гала Он,подивись,як ніжно розцвіла, Як тішить око гілочка вишнева, Як небагато треба їй тепла, Щоб так цвісти,як в квітні,простонеба. Склянка води і трішечки тепла, І вже всміхається квітками-зірочками, І хай хурделиця стежини заміта, Вона зігріта ласкою й словами. Цвіте природно у домашньому теплі, Стоїть,мов наречена серед хати, І на душі у неї знов весна, Від щастя хочеться їй пісню заспівати. Бува в житті трапляється таке, Замерзлу душу раптом хтось зігріє, І оживе вона,як вишня розцвіте, І іншу душу відігріть зуміє. Заради цього хочеться цвісти , Нехай коротке буде те цвітіння, Та як приємно в серці пронести, Священний гімн земного воскресіння. © Copyright: Виктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1912111335 |
Віктор Гала :: Депресія
Зачерствіла душа,більше серце не плаче. Не лягають на аркуш ніжні,гарні слова. І ніхто переміни тієї не бачить, Тільки й бачуть,що біла моя голова. Де ж поділося все,де поділися рими? Чому спить в павутині на столі олівець? Обірвала буденність мелодію гімнів, І поставила вирок "ПОЕТУ КІНЕЦЬ". Чорно-білі етюди не радують око, Від постійної сірості муза втекла, Тільки бачу вві сні оте небо високе. Де купаються рими, в ніжних хвилях тепла. Прокидаюсь з надією,що все вже минуло, Що з'явилися знову усі кольори, І що полоси сірі за ріг долі звернули, Що втекли,як втікають весною сніги. Та виходжу надвір,сірий ранок стрічає, Сірий вітер у груди,і болото з-під ніг, Від брудних кольорів всю надію втрачаю, Що колись оживу і продовжу свій біг. Дай же ,Боже ,мені сірі дні пережити, Взяти знову у руки білий лист,олівець, І назло сірим дням написать:-Буду жити. Я воскрес,я пишу,ще мені не кінець. |
Cпасибо за пронизанные мудростью стихи! () () () () () Замечательно пишете.Я всегда читаю с неизменным восхищением.
|
Дай же ,Боже ,мені сірі дні пережити,
Взяти знову у руки білий лист,олівець, І назло сірим дням написать:-Буду жити. Я воскрес,я пишу,ще мені не кінець. (nt) (nt) (nt) - Дякую за прекрасний вірш! Браво! |
Бесконечного Вам вдохновения!
|
|
ДЯКУЮ ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
Привіт.
Віктор Гала -Привіт!-так хочеться почути, Та в відповідь лише гудки. Для неї ти давно забутий, Як тогорічні нагідки. Он знову в відповідь короткі, Ніхто тебе там не чека, Та тільки на душі неспокій, ЇЇ немов би розрива. Тремтить рука,слова шукаю, Вагання подих зупиня, -Скажи лиш слово,-я благаю. Й так повторяється щодня. Та в день,коли той голос жданний Почув,я ніби занімів, Хотів сказати так багато, Та так нічого й не зумів. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11010312184 |
Хотів сказати так багато,
Та так нічого й не зумів. (F) (F) (F) (nt) (nt) (nt) Прекрасно! Написано від душі. Дякую! |
Часовой пояс GMT, время: 10:36. |
Работает на vBulletin® версия 3.8.7.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot
Форум для женщин. Молодёжный форум девушек