![]() |
Бува в житті трапляється таке,
Замерзлу душу раптом хтось зігріє, ================================== |
Красиво..
|
Можно ли не полюбить художника,
Если влюблена в его холсты, В серебро степного подорожника, Тетиву натянутую дождика, Проповедь пророка и безбожника. Можно ли не полюбить художника, Если на холстах – мои мечты?. А поэта не любить возможно ли, Если влюблена в его стихи? Если чувствую душой и кожею, Все слова простые или сложные, Истины святые и ничтожные, Так не полюбить поэта можно ли, Если каждой строчкой мы близки? |
Не прилетить вже.Віктор Гала
Не прилетить вже більше птах кохання, Здійнявся якось,взяв і полетів, Крилом здалека помахав ввостаннє, А зупинить його я не зумів. Навіщо зупиняти,коли осінь, Давно вже забрела в мої сади, І крик душі і гами стоголосі, Його не вернуть знову вже сюди. Він полетів,а може десь блукає, А може вже співа в чужім саду, І не надіюсь,більше не чекаю, Що в сад цей я колись іще прийду. Позаростають стежки і доріжки, Посохне гілля,листя рознесе Холодний вітер з білої берізки, Яка остання в тім саду росте. Чому ж тоді іду,беру лопату, Саджаю деревця нові в саду? Я все ж надіюсь птаха дочекатись, Та так уже не рік один стою. Нема його,весни вже більш не буде, За осінню у сад зайде зима, А птах мій не згубивсь,ніде не блудить, Він раптом вмер,його уже нема. © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1912164836 |
====
Чому ж тоді іду,беру лопату, Саджаю деревця нові в саду? Я все ж надіюсь птаха дочекатись, =========================== |
Виктор, я хочу Вас поблагодарить за приглашение в такую замечательную группу! И сказать СПАСИБО за Ваши стихи! Вы были неправы, когда говорили, что я их не пойму! Наверное, генетическая память существует! Я читаю и все понимаю! И так отчетливо представляю село Вирлю и бабушку! Какой всё-таки мелодичный и напевный украинский язык! УСПЕХОВ ВАМ В ТВОРЧЕСТВЕ!
|
СТИХ ЗАМЕЧАТЕЛЬНЫЙ.
|
Чудесно! Лирично! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
Не прилетить вже більше птах кохання,
Здійнявся якось,взяв і полетів, Крилом здалека помахав ввостаннє, А зупинить його я не зумів. Дуже гарно,хоч і трохи сумно. |
Дівчата,дякую.(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)
|
ЩЕ РАНО.Віктор Гала
Ще рано,ще не всі слова Твої вуста мені перешептали, Ще на моїм плечі чорнява голова І руки,що так ніжно обнімали. Ще пружне тіло горнеться у сні До мого тіла в трепетнім жаданні, Дівочі груди відчуваю на собі І лоно,що завмерло у чеканні. Ще подих рівний,ще чаклунка ніч, Рожевим сном вплелася у волося, Ти пахнеш вітром з голови до ніг, Достиглим яблуком і запашним колоссям. Розніжена жіноча плоть Чекає ніжності й кохання, Туманом напливає млость І відступають всі вагання. В тобі змішались молоко і кров, Пекельна спека,ніжна прохолода, В обіймах опиняюсь твоїх знов, Куштую рай.Яка це насолода! Смакую грішний плід в сплетінні рук і ніг, В шаленнім танці тіло розриваю, Нехай сховає нас ця дивовижна ніч, І ранок нас в обіймах зустрічає. © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1907061199 |
ЧУДОВО!!
БАЖАЮ ЩАСТЯ ВАМ !! ========= |
З СВЯТОМ!
Хай Миколай у вишиванці розбудить подарунком вранці І принесе у Твою хату добробут, радості багато. Розбудить приспані надіј, зернятко щастя хай посіє. Зігріє гумором, любов'ю, і принесе Тобі здоров'я! |
Валентино,дякую(F)(F)(F)
|
Пусть 2010-й
Будет радостным, лучистым Как Тигрёнок полосатый - Очень добрым и пушистым! |
НАТАЛЯ,ДЯКУЮ(F)(F)(F)
|
Самые тёплые
.......... мои пожелания в эти предновогодние дни! . |
ЗАІНА , ДЯКУЮ
|
СПАСИБО ЗА СТИХИ!
C наступающим Новым годом!() () () () () |
ВСІМ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ.
|
Ще подих рівний,ще чаклунка ніч,
Рожевим сном вплелася у волося, Ти пахнеш вітром з голови до ніг, Достиглим яблуком і запашним колоссям. () () () Очень красивые, лиричные стихи у Вас! |
Ще подих рівний,ще чаклунка ніч,
Рожевим сном вплелася у волося, Ти пахнеш вітром з голови до ніг, Достиглим яблуком і запашним колоссям. () () () Очень красивые, лиричные стихи у Вас! |
ВІРШ ЧУДОВІЙ.
С НАСТУПАЮЩИМ |
На ветке лёг пушистый иней,
Мороз разрисовал окошки, Спешит чудесный праздник зимний К нам по заснеженной дорожке. Пусть будет новый год удачным И каждый день- неповторимым, От всей души желаю счастья Вам, Вашим близким и любимым! |
Пригріється в куточку на землі,
Під голову підсуне рученята, Матуся прийде в гості у вві сні, Буде голубить і волосячко чесати. Та сон мине, а дійсність наяву, І знов смітник, щоб голод вгамувати, Там бачив я дитину не одну, Ні з яким горем це не порівняти. Дивлюсь,сльозу не можу зупинить, -То це твоє майбутнє,Україно? Хіба у тебе серце не болить? А як болить, то захисти дитину. Нехай не буде нічиїх дітей, Нехай завжди матуся зустрічає, Щоб сльози не котилися з очей, Про смітники ніщо не нагадає. 02. 06. 2009 р. © Copyright: Віктор Гала, 2009 Свидетельство о публикации №1912241524 |
То це твоє майбутнє,Україно?
Хіба у тебе серце не болить? А як болить, то захисти дитину. |
Поздравляю с Наступающим Новым годом!
Желаю самого светлого в новом году! |
Поздравляю с Новым 2010 годом! Желаю счастья и любви!
|
С наступающимНОВЫМГОДОМ!
|
СЧАСТЬЯ И РАДОСТИ
|
Откроет Новый год тихонько дверь,
И в миг, когда часы пробьют двенадцать, Заглянет в дом красивый гордый зверь, Чтоб на двенадцать месяцев остаться. Пусть Тигр успех и радость принесёт, Наполнит дом любовью и уютом, Прекрасным, добрым будет этот год И дарит счастье каждую минуту! |
С НОВЫМ ГОДОМ!
|
Смітники
Віктор Гала Схилилась дівчинка над купою сміття, Худенькі ручки в ньому щось шукають. Що робить тут це нічиє дитя? Що просить в Бога?Чи його хоч знає? Недоїдки в торбинку накладе, Безруку ляльку в пазуху ховає, Вона вже по дорослому сумна, Щось тихо шепче,може щось прохає? Сичить холодний вітер по степу, Холодний дощ давно пробравсь до тіла, Скучають ручки по домашньому теплу, Була б матуся,може б обігріла. Безсонні ночі, холод допіка, Де притулитись?Де заночувати? Не обігріє мамина рука, Ніхто не буде ввечері шукати |
В Новый год за окном
Тихо падает снег, Пусть за Вашим столом, Будет радость и смех, Пусть завидный успех Ждет Вас в деле любом И войдет без помех Счастье в светлый ваш дом. |
Большого счастья,
Хорошего настроения и прекрасных перемен в Новом году! |
Сичить холодний вітер по степу,
Холодний дощ давно пробравсь до тіла, Скучають ручки по домашньому теплу, Була б матуся,може б обігріла. (U) :'( () () () () () () Трогательно до слёз! Виктор, всего Вам самого самого наилучшего в Новом 2010 году! Огромных творческих успехов! |
Большого счастья,
Хорошего настроения и прекрасных перемен в наступившем 2010 году! |
ПРАЗДНИЧНОГОНАСТРОЕНИЯ!
|
Була б матуся,може б обігріла.
Безсонні ночі, холод допіка, Де притулитись?Де заночувати? Не обігріє мамина рука, Ніхто не буде ввечері шукати Сумно,Вікторе |
Сичить холодний вітер по степу,
Холодний дощ давно пробравсь до тіла, Скучають ручки по домашньому теплу, Була б матуся,може б обігріла. Безсонні ночі, холод допіка, Де притулитись?Де заночувати? Не обігріє мамина рука, Ніхто не буде ввечері шукати Какое трогательное стихотворение! |
Часовой пояс GMT, время: 07:54. |
Работает на vBulletin® версия 3.8.7.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot
Форум для женщин. Молодёжный форум девушек