![]() |
Розум говорить:-Зупинись!
А серце слухати не хоче. Заб'ється раптом,як колись, Прокинувшись посеред ночі. (F) (F) (F) (nt) (nt) (nt) |
|
Розум говорить -Зупинись
|
(F) (F) (F)
|
ДЯКУЮ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
Покинули тебе?
Віктор Гала Покинули тебе?Змирися.Що тут вдієш. Вона вже іншого голубить,чи її. Ти ще про неї в снах коротких мрієш, Та не належить вже вона тобі. Забудь її.Вона того не варта, Щоб побиватися за нею раз-по-раз. Болить сьогодні,а що буде завтра? Затихне серце від її образ?! Всміхнися долі-жіночок багато, Ти придивись до усмішок,очей. Якась тобі всміхнеться.І, о-свято! І стане раєм день і час оцей. В ріку кохання вскочеш з головою. І понесе бурхлива течія, І вмить забудеш випадок з собою І ту,яка давно вже не твоя. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11007305650 |
(F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
MG
|
Незнайомка
Віктор Гала Хто ти,чарівна незнайомко? Вдивляюсь знову в твій портрет. Хто оспіває твою вроду Співак,художник чи поет? А з фото дивляться ласкаво Грайливі очі із-під вій, Застигла усмішка лукава На фотокарточці твоїй. Таку тебе запам'ятаю, В уяві ніжно обніму, Я все життя таку шукаю, Та так ніколи й не знайду. Де ти всміхаєшся крізь роки, Немов би смутку і нема, Я оглядаюсь на всі боки, Тебе шукаю.Та дарма. © Copyright: Виктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11008011469 |
Де ти всміхаєшся крізь роки,
Немов би смутку і нема, Я оглядаюсь на всі боки, Тебе шукаю.Та дарма. - Дуже гарно i сумно трiшки (U) () (nt) |
Часовой пояс GMT, время: 13:52. |
Работает на vBulletin® версия 3.8.7.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot
Форум для женщин. Молодёжный форум девушек