![]() |
МИРА, ДОБРА, НЕЖНОСТИ, ЛЮБВИ!
|
Как всегда-ОЧЕНЬ НРАВЯТСЯ ВАШИ СТИХИ,ВИКТОР!
|
(F) (F) (F) (F) (F) ДЯКУЮ(F) (F) (F) (F) (F)
|
Ти все пробачила мені.
Віктор Гала Ти все пробачила мені, Сліпі світанки ,грубе слово, Веснянний щебіт солов'їв, І недоречну ту розмову, В якій вчувалось: серця щем, Освідчення,жорстока зрада, Вливалась мова та вогнем, В холодний струмінь водопаду. Недоціловані вуста Шепочуть знов слова кохання, Розплетена коса густа, Трепеще тіло від жадання. Я на руках його несу, Впиваюсь вишнями-вустами, Спиваю із грудей росу, Душа співає з солов'ями. І ти всміхаєшся.В очах Знову горить жіноча зваба, А скільки ніжності в словах, Яких мені не доказала. Як палко з жаром цілував, Вуста дівочі,ніжне тіло. Розплющив очі.Задрімав. Прокинувся.Все відлетіло. © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11005131363 |
"Душа співає з солов'ями."- такая реакция и чувства на Ваши стихи, Виктор.(F) (F) (F) СПАСИБО!
|
Пусть твой мир будет:
КРАСИВЫМ.ЛЮБИМЫМ.ТЕПЛЫМ. УЮТНЫМ.РАДОСТНЫМ. ЖЕЛАННЫМ.СЧАСТЛИВЫМ ! |
Валя і Заіна , дякую (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
Ти все пробачила мені -
Чудово, гарно, душевно! Пробачення у тебе я прошу, Радіти з цього я не буду. Отак бездумно нагрішу, Бо я тебе вже не забуду. А ти надіявся й любив, Чекав завжди: і в дощ й в морози. Ех! Як же боляче мені - Надії затопили грози. Не муч себе і серденько не край. Я винна в цьому, так що - пробачай. |
Надя, я вдячний за такий гарний відгук на мій вірш.(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
УМНИЧКА!ОЧЕНЬ ДУШЕВНЫЕ СТИХИ!ТАК ДЕРЖАТЬ!ТВОРЧЕСКИХ ВАМ УСПЕХОВ! () (nt)
|
Часовой пояс GMT, время: 13:36. |
Работает на vBulletin® версия 3.8.7.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot
Форум для женщин. Молодёжный форум девушек