![]() |
() () () () ()
|
Всіх,дякую !
|
Немов прийшла зима,всі фарби посіріли,
Немов з-під ніг кудись втекла земля, Липневі зорі в небі обімліли, Шепоче вітер в вітах:-Не твоя! -Вже не твоя,вже іншому всміхнулась, Вже іншому кохання віддала, І не чекай до тебе щоб вернулась, Вона пішла,вона пішла,пішла. . Пройшли роки і знову з осокора Співак сіренький пісню заспіва, Усе минуло,це було вже вчора, Чекав її ,вона все ж не прийшла. Співай же, соловей,хай стрепенуться зорі, І тугу з серця співом проганяй, Життя пливе ,немов корабель в морі, Любов ще прийде.Ти її чекай! © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11002187577 |
Як все давно було.
Виктор Гала Як все давно було,а ніби-то як вчора, На тебе за воротами чекав, І слухали удвох,як в вітах осокора, Співак сіренький уночі співав. Сміялись небеса,з-за вишень сходив місяць, І липень зорі у ставку купав, З солодким щемом билось моє серце, Коли тебе уперше цілував. То неповторна мить,коли вуста злилися, Коли своїм теплом тебе я зігрівав, І та остання ніч,коли ми розійшлися, Коли тебе,той,інший в мене вкрав. |
Виктор в твоих стихах слышится мелодия которая затрагивает струны души,спасибо тебе!(F)
|
ВИКТОР,Спасибо за душевные стихи!
() () () () () |
І та остання ніч,коли ми розійшлися,
Коли тебе,той,інший в мене вкрав. (nt) (nt) (nt) (nt) (nt) (nt) (nt) (nt) (nt) |
Дівчата,Всім дуже вдячний !
|
Співай же, соловей,хай стрепенуться зорі,
І тугу з серця співом проганяй, Життя пливе ,немов корабель в морі, Любов ще прийде.Ти її чекай! (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) Прекрасно! Надія помирає останньою. Молодець, Віктор! (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) |
Співай же, соловей,хай стрепенуться зорі,
І тугу з серця співом проганяй, Життя пливе ,немов корабель в морі, Любов ще прийде.Ти її чекай! (F) (F) (F) (nt) (nt) (nt) Замечательные душевные стихи! |
Часовой пояс GMT, время: 23:10. |
Работает на vBulletin® версия 3.8.7.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot
Форум для женщин. Молодёжный форум девушек