![]() |
Не треба пам'ять ворушити,
Коли заснула,хай поспить, А нам у світі треба жити, Співати,мріяти й любить. Очень понравился стих!() () () () () Счастья и радости Вам! |
СПАСИБО ЗА СТИХИ!
|
Коли заснула,хай поспить, А нам у світі треба жити, Співати,мріяти й любить. (F) (F) (F) (F) (F) (F) (nt) (F) (F) (F) |
Ждем, Виктор, Ваших новых прекрасных стихотворений!
|
Коли заснула,хай поспить, А нам у світі треба жити, Співати,мріяти й любить. Чудові рядки,дякую Вікторе,дуже гарні ващі вірщі! |
ВСІМ,ДЯКУЮ!(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)
|
КРИНИЦЯ
Віктор Гала По отаві іду до тієї криниці, Що ще може мій прадід колись відкопав, Я іду, щоб цілющої випить водиці, Як давно я не був тут,та якось згадав. Скільки люду пройшло ,всіх вона напувала, І ніхто не спитав,де взялася в степу, А вода її дивна по жилах співала, Піднімала з колін на святу боротьбу. Хан Батий смакував ту цілющу краплину, І Петро довгоногий спориш тут топтав, Тут лунали пісні про весну й Україну, Тих,хто серце своє за свободу віддав. Всіх вона напувала,й води вистачало, А дуби,що край яру,її берегли, Тільки зараз вода у ній згіркла,пропала, Як же так,ми тебе зберегти не змогли? Хто очисте тебе,відкопає джерела? Хто весь бруд в ній збере,і в яру закопа? Щоби слава води у народі воскресла, Не згубилась в траві до криниці тропа. © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11002107104 |
Всіх вона напувала,й води вистачало,
А дуби,що край яру,її берегли, Тільки зараз вода у ній згіркла,пропала, Як же так,ми тебе зберегти не змогли? |
Спасибо за стихи!
|
Валя і Заіна,дякую.
|
Часовой пояс GMT, время: 08:02. |
Работает на vBulletin® версия 3.8.7.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot
Форум для женщин. Молодёжный форум девушек